Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

kleine update

Na aanleiding van een app van Ferry het volgende berecht. Tijdens de KBK moest ik al snel afhaken wat oor mij in zo’n vroeg stadium niet normaal is. Ik had gelukkig al een algehele test (sport) geboekt staan op Papendal. Sportarts was erg tevreden en ik had boven verwachting gepresteerd. Als hij tevreden is ben ik dat ook. Ik heb met hem ook het afhaken tijdens de KBK besproken. Klonk hem niet vreemd in de oren. Had dit al wel eens met meerdere sporters meegemaakt. Hij gooit het op een offday. Mede gezien het feit dat ik tijdens de uitgebreide testen ook geen uitval/belemmering had en goed had gepresteerd. Moest gewoon doorblijven gaan en laten het voorlopig hierbij. Zij jullie allemaal weer op de hoogte. Groeten Ruud

2046130cookie-checkkleine update