Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Op 1,5 meter

Zondag maar weer eens naar de Spar. Iets te vroeg vertrokken en dus een klein slingertje via De Carolinahoeve.
Daar bleek een  vreemdganger te staan. Jan – met wie het goed gaat, zo leerde ik in ons overigens genoegelijke onderonsje – stond met zijn mountainbike te wachten op 2 mij onbekende fietsers, die hij ergens in het bos was verloren. Gezien mijn eigen afwezigheid bij Bello in de afgelopen periode  bevond ik me niet in de positie om hem over zijn gedrag te onderhouden. Wel liet ik hem weten de Bello’s in kennis te stellen van onze ontmoeting (hetgeen ik hierbij heb gedaan).
Eenmaal bij  de Spar bleek ik niet de enige. In ieder geval Pieter was er. Het trainingsrondje van Willem kwam ter sprake maar werd heel snel vervangen door een  veel beter plan. De straffe oosten wind speelde ook een rol in de bepaling van de startrichting. Pieter als altijd op kop. Mede vanwege de 1.5 m regel leek het me verstandig om netjes achter hem te blijven. Tot na de koffie (jawel, wij wel! op een terras!) toen we westwaards keerde heb ik dat goed en veilig kunnen volhouden. En zoals altijd bij Bello ging het ook vandaag niet alleen maar om fietsen. Terug ging aanmerkelijk makkelijker, zo rond de 35. Eenmaal bijna thuis maakte ik nog een klein lusje over de Posbank om rond 13.00 met 101 km op de teller thuis te arriveren. Wie de andere Bello’s waren die dit bijzondere tochtje niet hebben gemist?? Ik laat jullie raden.

2044340cookie-checkOp 1,5 meter