Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Corona Apps faciliteren clubgewijs fietsen.

Beste Bello’s,

Ik heb vandaag mijn oude contacten in Den Haag en de ICT wereld aangesproken. Ik heb hen mijn zorgen geuit over de degeneratie van de sociale genen van onze club. Uiteraard gericht op het zo spoedig mogelijk weer gelegitimeerd in Clubbello verband te mogen fietsen.

Na enkele Face Time gesprekken is het mij gelukt om de volgende, nog te materialiseren, toezegging te krijgen:

ClubBello kan gelegitimeerd in clubverband ritten rijden onder de voorwaarden:

  1. Zodra de van regeringswege gerealiseerde Corona contact-apps zijn gelanceerd.
  2. Minimaal 80% van de Bello leden de 1 of 2 apps hebben geïnstalleerd en actief gebruiken.
  3. Het geldt uitsluitend voor leden die bewezen Belloactief zijn. Als bewijsvoering geldt het op regelmatige basis plaatsen van ritverslagen op de Bello site.
  4. De ingangsdatum: Bevrijdingsdag 5 mei of op nader te bepalen latere datum.

Het zal duidelijk zijn dat ik mij verheug op een spoedige hereniging als ClubBello. Het zal ook duidelijk zijn dat ik hoop dat mijn bericht over deze toezegging op tijd is, voordat de sociale genen een totale vernietiging hebben ondergaan. Want het zal toch niet zo zijn dat de nieuwe Bellosite een te grote ICT hobbel vormt voor de Bellosi om daar een ritverslag op te kunnen plaatsen. Met grote belangstelling ga ik de Bello site volgen. Het ga jullie beter is mijn wens.

Hartelijke groet,

Fred

2043850cookie-checkCorona Apps faciliteren clubgewijs fietsen.