Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Verslag van 2 mooie tochten

Zondagmorgen met Maarten de Achterhoek in. Voor Maarten was het de eerste keer na een lange winterstop. Daarom gelijk maar een flinke afstand uitgekozen. Het bekende tochtje via Doesburg, Drempt, Hummelo, tussen Doetinchem en Zelhem door naar Gaanderen en via Terborg naar de serre van Theunissen in Etten. In de Wrange zagen we nog een Buizerd en een waarschuwing voor de agressiviteit van deze buizerd, maar daar hebben we niets van gemerkt. Onderweg was er veel te bespreken. We hadden elkaar lang niet gezien.

Terug ging het op verzoek van Maarten niet over ‘t Peeske, maar lans de Oude IJssel. Bij Doetinchem was het even zoeken voor we op het pad langs de IJssel waren. We misten de aanwijzingen van Pieter. Moe maar voldaan waren we rond 13:00 weer terug.

Vandaag was het zo mooi weer, dat ik besloot om het rondje van zondag nogmaals te doen, maar dan wel via ‘s Herenberg en ‘ t Peeske.

Net iets langere afstand, meer hoogtemeters en gemiddelde dan zondag. Ook iets meer moe. Boterhammetje op een stoepje in de zon in Gaanderen. Koffie met koek maar thuis genomen.

2043380cookie-checkVerslag van 2 mooie tochten