Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

BELLO-agenda nu actief voor alle Bello’s

De Bello-agenda staat nu open voor alle Bello’ers om activiteiten er zelf in te zetten. Vanmorgen heeft Frank als eerste succesvol getest of het werkte en er Tivoli-Kleve-Tivoli op 15 april ingezet. Hoe heeft Frank dat voor elkaar gekregen? Dat is heel simpel.

Je maakt een activiteit aan in een willekeurige digitale agenda en nodigt dan club BELLO uit en het komt op de website. Op de website staat op de pagina ‘Vragen?’ bij de tweede vraag een uitleg hoe het moet.

In tegenstelling tot de oude website volgt er dan geen automatische e-mail naar de leden, maar dat kun je doen door op deze plaats een berichtje in te typen. Zo’n berichtje heeft wel een automatische e-mail melding.

2042400cookie-checkBELLO-agenda nu actief voor alle Bello’s