Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Rondje Laren

Na wat gekeuvel bij de Spar en de nodige opties te hebben besproken werd er gekozen voor Laren. Met de navolgende personen Wllem, Ferry,Roel, Ton, Henk,Rocus en ondergetekende gingen we in gezwinde spoed via wat binne wegen naar Deventer en vervolgens daarna naar Laren. Bij de koffie stop aldaar werd nog even stilgestaan bij de GGBT 2018. Tevens werd er al weer gekeken naar volgend jaar. Er werd over nagedacht of we Wim misschien toch niet over konden halen om weer als chauffeur te acteren. Er wat al wat gepolst waar na toe en waar de belangstelling lag maar daar zijn we niet aan toegekomen. Hierop maar weer op de fiets gesprongen om via Lochem, Zutphen weer in Dieren te eindigen. Was weer een mooie tocht, ongeveer 85 km op de teller en wel wind maar weing hoogtemeters. 
2021930cookie-checkRondje Laren