Morgen Bello, nog even ketting smeren na de tocht van vorige week. Bij thuiskomst de fiets goed afgespoeld, aangezien deze het uiterlijk had van een veldrijfie … potverdorie, afgelopen zondag met vijf ogen de winnaar geworden bij het dobbelen. Dus snel nog een verslag schrijven. Naar de Bello site. Henk heeft reeds een verslag geschreven. Had hij ook wel aangeboden, maar een besluit daaromtrent hebben we eigenlijk niet afgerond. Aan het verslag heb ik niets toe te voegen, ware het niet dat Pieter ons een aantal keren heeft moeten herinneren aan het feit dat we het betreffende pad of weg toch wel moesten kennen. Voor het kanaal geldt dat inderdaad, maar wanneer we kronkelend en slingerend in Deventer geraken, is dat voor mij toch echt nieuw. Die zelfde ervaring heb ik met het fietspad direct rechts naast de kerk in Hall, dat we zeker moeten kennen. Erg mooi, en ook weer nieuw voor mij. Goed, Pieter als ritmeester.
En Henk? Die heeft het idee dat de ballotage reeds aangevangen is. Rijden OK, integreren OK, verslag schrijven OK, doch balloteren is bij Bello echt anders …

Ik kijk terug op een mooie tocht, in goed gezelschap!
2022360cookie-checkRondje Teuge, goed verslag van Henk