Vandaag is club Bello geslonken tot 2 fietsers, Willem en Ferry. Nog minder dan Bert die met drie fietsers bij Mendel arriveert en de Escargots die maar liefst met vijf fietsers aan komen zetten, waaronder Bauke. Bauke is heel blij dat hij weer fietst op zijn elektrische mountainbike. Op zo’n dag als vandaag is het natuurlijk een genot om in de volle zon te kunnen fietsen. Van de wind hebben we in het bos weinig last. Alleen zijn er hier en daar tamelijk diepe plassen als gevolg van de overvloedige regen de laatste tijd. In het begin denken we dat we het moeilijk gaan krijgen om een leuke route door het bos te vinden omdat we beide gewend zijn veel achteraan te fietsen en de anderen gewoon te volgen. Maar dat blijkt reuze mee te vallen zoals het kaartje laat zien. We gaan door de Varenne alvorens te pauzeren. Ook na de pauze nemen we vele bekende maar ook onbekende paden en na ruim 49 km ben ik weer thuis. Willem is al eerder afgeslagen. 
2022590cookie-checkmet Willlem