Beste Bello vrienden.
Ik laat jullie over mij noch de Escargo's via dit medium weinig horen. Maar nu heb ik toch een voor mij belangrijk nieuws, dat ik vermelden. Wellicht weten jullie inmiddels dat ik een fiets met electrische aandrijving heb en daarmee op de weg heerlijk fiets en niet meer ver achter raak. Wanneer het mij te hard gaat  neem ik wat meer stroom en we zijn er weer bij.  De snelheid die ik kan maken ligt boven de 40 km.

Vandaag ging ik voor het eerst met m'n HAI BIke de bossen in. De paden zijn zeer nat en blubberig, des ondanks was het niet moeilijker dan met een normale ATB. Er moet nog iets worden aangepast,  maar ik denk dat deze fiets voor een ieder die op oudere leeftijd (ik ben nu 78) met de  club door wil gaan het een geruststelling is. Je hoeft nog niet op zondagmorgen achter de boemen te blijven zitten. Mijn fiets heb gekocht in Elten ( 3000. Euro's ) veel geld maar ik vind het een goede investering, het rendement is hoger dan bij de bank.

Ik wens een ieder dat je weer veel mag genieten van de natuur.
Met een sportieve groet van mij.
Bouke H.
2023830cookie-checkHAI Bike