Wiebe, Rocus en Ferry, dank voor de mooie tocht welke we met jullie gemaakt hebben met enkele Veluwe- rijders. Top!

Onderstaand een bijdrage van onze Rinus:


Het was een geslaagde dag vandaag op de Veluwe. Vanmorgen vroeg verzameld bij Jan Jacobs in Den Hei (Mariaheide,red.)en voor dat we er erg in hadden waren we al in Dieren waar het ATB begeleidingsteam (Wiebe, red.) al voor ons klaarstond en ons trakteerde op een fantastische rit onder een lekker zonnetje van zo'n 50 km. Na afloop konden we douchen en werd ons een prima lunch voorgezet. Niet alleen het fietsen was leuk maar ook zeker het vervoer in Jan zijn camper. Gezellig met volle bak muziek uit de sixties, wat ons dwong om voluit mee te zingen, de kelen gesmeerd door de nodige biertjes die onder tafel vandaan gevist werden.
Prima de lux.
Bedankt Jan en Frank en dit smaakt naar meer!

2024370cookie-checkBello Zuid op de Veluwe Zoom