Deze woensdag vertrokken weer alle drie leden van de westelijke familie voor hun tocht door bos en duin.
Ook zij hadden afgelopen zaterdag al te maken met daadkrachtige leden van de groene stam.
Tonen die kaarten aub.!!!!
Een zwaar gemotoriseerd (wellicht een fiscaal gesubsidierde machtige hybride) voertuig werd gebruikt samen met de beide wijd opengeslagen voorportieren als vangnet alias slagboom.
De voltallige familie toonde hierop hun bewijs van inschrijving voor het hele jaar. Eén lid kon de verzameling legitimaties van de afgelopen 6 jaren tonen. Teruglopende omzet bij de verkoop van de bewijzen van inschrijving was de basis onder deze actie van de groene stamleden.
Nu één familielid deze ochtend tijdens de verdiende rustpauze aangaf zich even voor retraite naar tropische oorden te begeven, werd afgesproken dat in zijn afwezigheid ook voor hem weer een toegangskaart voor het komend jaar wordt aangeschaft.
Met de aanvullende regeling voor de dagelijkse jachtperiode namelijk van zonsopgang tot 10.30u wordt consequent rekening gehouden.
Oorlogskleuren, dito veren en pijlen verdwijnen tegen 10.29 u.
Hierbij is een omschrijving van bewijs van goed gedrag geleverd  voor de Westelijke familie

De familie West overweegt een grote familiehoofden bijeenkomst aan te vragen bij de Oude.
De familie West is namelijk erg verontwrust over het afglijden van de moraal en ethiek bij de oostelijke families.
Werden er ooit nog MTB-zegels voor de Zuidelijke Veluwe Zoom gekocht, nu dreigen de families af te glijden naar hooliganisme en wilde vluchtmaneuvres voor het wettelijk gezag.
Het wordt hoog tijd dat hier op stamniveau op het meest formele platform over wordt beraadslaagt.
Voor je het weet heb je vanuit Brussel een Raad van Toezicht aan je broek hangen. En, dat moet wel anarchistisch bloed zweet en tranen opleveren.
De beraadslaging wordt aangevraagd in de buitenlucht om dat de bijbehorende pijp wettelijke geen toegang meer heeft in welk Nederlands onderkomen dan ook.

De Oude wordt hierbij gevraagd en gedaagd het etisch gehalte van de stam terug te brengen op ordentelijk niveau.

Grote WestTrek de tweede
2024490cookie-checkDe westelijke familie