Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Vijf om vijf ATB Race

Vandaag was de verdeling vijf om vijf. De ene helft op de ATB en de andere helft op de racefiets. Ik kan wel roepen dat degenen die op de Racefiets zaten vandaag het gelijk aan hun kant hadden (het was prachtig najaarsweer), de ATB'ers zullen hetzelfde gevonden hebben. Vooraf maakte Arre bekend op hoog niveau met Natuurmonumenten afspraken te hebben gemaakt voor wekelijkse registratie van de ATB-ritten. Hiervoor zou een app gemaakt moeten worden. Ik beloof nog niets, maar ben inmiddels wel voorzien van input.

Helaas ging de afspraak om samen koffie te drinken bij Princes (voorheen Victoria) niet door door technische problemen bij de ATB'ers (verdwaald?). Er kon dus ook niet samen gedobbeld worden. Misschien 2 verhalen vandaag? Het eerste verhaal is van de racers Berend, Meindert, Roel, Arre en Willem. Met Roel en Arre op kop ging het met leen leuke snelheid van start. Voor de rest van de route (inclusief alle technische gegevens) verwijs ik naar onderstaande afbeelding.Onderweg werden net aangeschafte racers en nog aan te schaffen racers, geupgrade tandems en andere technische zaken doorgesproken. Inmiddels blijkt de invloed van Harry's technische kennis groot te zijn. Voorafgaande aan bijna elke aanschaf is Harry om een mening gevraagd (en meestal is die ook opgevolgd).
Terwijl ik dit schrijf rolt het verhaal van Pieter binnen. Begrijp echter niet hoe je in deze tijd van Garmins nu kunt verdwalen. Of was er een Mio aan de leiding?
Vandaag weer bijzonder genoten. Niet gedacht dat ik mijn nieuwe fiets nog zo vaak zou kunnen benutten zo laat in het jaar.
2024550cookie-checkVijf om vijf ATB Race