Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Aarzeling

Tja, dan lees je dat er toch nog een Bello bij de Spar was vandaag. Chapeau!
Aarzeling maakte zich vanmorgen van mij meester nadat ik naar buiten had gekeken en de regenradar had geraadpleegd. De kans dat er niemand bij de Spar zou komen opdagen leek mij groot. En alleen het bos in leek mij, en vooral Pia, ook geen optie. Ik had beter moeten weten. 
Het kunstje dat Arre vanmorgen flikte heeft hij al eens eerder uitgehaald. Maar ja, had en als telt niet heeft mij moeder mij vroeger geleerd.
Maar ALS ik had geweten dat Arre aanwezig was, was ik ook gegaan. Regen of geen regen.
En wie weet waren er dan wel meer Bello ‘s geweest die de regen voor lief hadden genomen.
Want regen tijdens het mountainbiken is nu ook weer niet zo erg storend toch?
Misschien moeten we op dit soort dagen in de aanloop naar de Spar met elkaar communiceren wie gaat fietsen. Wat let ons om tussen 8.15 en 8.30 uur op zondagmorgen visa de groepsapp even een appje te sturen dat je gaat fietsen. Dan moeten wel alle potentiële ATB’ers natuurlijk geregistreerd zijn bij WhatsApp. Een SMS-groep volstaat ook natuurlijk. Arne heeft kort na de ALV heeft een voorzet gedaan. Zou hij dat ook willen completeren?
Onder de potentiële Oostelijke ATB ‘ers versta ik: Aart, Arne, Arre, Coen, Ferry, Jan, Meindert, Pieter, Rocus, Roel, Ruud, Wiebe en Willem.
Nou ja, laat maar horen wat hierover de gedachten zijn.

 
2024570cookie-checkAarzeling