En alweer ben ik de klos. Check maar eens hoe vaak ik het hoogste cijfer gooi,…
Vanmorgen verzamelden zich slecht 5 Belloos bij de Spar. Eerlijk gezegd had ik er meer verwacht. Maar goed, het seizoen loopt op zijn einde,.. het weer zat deze dag niet mee, weer om in je bed te blijven, denk ik.
Arre, Pieter, Wiebe, Willem en ik zien in een ritje wel brood.
Waarnaartoe? Dat is de vraag. Volgens de buienradar is het noordwesten de beste optie. We gaan richting het Hillegie.  Laag Soeren, Loenen, Schalterdalweg, Berg en Dalweg, Miggelenbergweg. Hé, fout! We hadden naar rechts gemoeten. Nou, dan maar via Hoenderloo naar Otterlo. Je raadt het al: Carnegie Cottage,…..
Meestentijds fietsen we 2 aan 2 met ruimte voor bijpraten. (soms). Zo hoorde ik dat Willem het reuze naar zijn zin heeft op de HAN, dat Arre van Macon naar Bergerac heeft getandemd met Stella en als gevolg van de mooie (100 Cols) –tocht, volgend jaar de Pyreneeën wil slechten. Pieter heef het burlen van de herten op afstand gevolgd en heeft afgelopen week heidagen gevolgd onder leiding van Bert ….En Wiebe blijft geheimzinnig doen over de jaarvergadering en de GBBT 2015. Wellicht wordt het Andalusië?
Natuurlijk kwam de mail van Fred ter sprake. Nou, daar werd wel het e.a. over gezegd. Onthouden heb ik de opmerking dat pensionada wel erg veel tijd hebben (on)zinnige mails te componeren,….
Na de koffie ging het via de Koningsweg en langs de A 50 richting Rozendaal. Helaas kreeg ik daar twee lekke banden, voor en achter. Ouwe meuk hè? Maar wel ruim 12000 km met de continentals gereden. Thuis gekomen heb ik nieuwe binnen- en buitenbanden gemonteerd.
Op de Posbank namen Willem , Wiebe en ik afscheid van Pieter en Arre. Wij zijn via de Bloemersweg en de lange juffer naar huis gekard. 12.15 uur weer thuis met 78 km en 29km gemiddeld.
Arre attendeerde me nog op zaken die ik tevens in het verslag op zou moeten nemen, maar dat ben ik kwijt,…
 
2024690cookie-checkzondag 5 oktober