Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Vandaag met z&rsqu

Vandaag met z’n vieren de Jan Janssen Classic gereden. Meindert en Benny hadden zich hiervoor al lang geleden ingeschreven, als laatste training voor de Dolomieten marathon. En naar aanleiding van Wiebe’s oproep vonden Coen en schrijver dezes het ook wel een goed idee. Op de Bello manier zijn we om half acht gestart in Rheden. Beetje frisjes nog, maar het beloofde al vroeg een aangename dag te worden. En dat werd het ook, met veel zon en niet al te veel wind.  Zoals te verwachten viel  met de veelfietsers Meindert en Benny en de niet aflatende energie van Coen lag het tempo meteen hoog en dat is ook zo gebleven. Eerst door de Veluwe en daarna ongeveer alle wijken van Arnhem noord en Oosterbeek. Ieder heuveltje was in de route opgenomen. Hoe moeizaam het  is om onze contreien een behoorlijk aantal hoogtemeters bij elkaar te fietsen blijkt wel uit het feit dat we na 150 km ca. 1200 hoogtemeters gescoord hebben. Onze eerste pauze was op ruim  80 km van de start in Oosterbeek, een tweede pauze op 120 km in Hoenderloo. En om twintig voor drie was ik weer thuis.

 
2035110cookie-checkVandaag met z&rsqu