Vervang deze tekst.
Op weg naar de spar kwam mij Meidert al tegemoet. Gaf aan niet mee te fietsen maar ivm zijn verplichtingen mee te gaan met de jubileumrit van de Veluwerijders. Er waren echter genoeg  andere Bello’s (9 stuks)  die onder eigen vlag wilde fietsen. Roel opperde om een ritje naar Vierhouten te maken wat met goedkeurig van een ieder dan ook geschiedde. Het tempo werd er meteen goed ingezet en via Deventer- Vaasseen koersten we op Vierhouten aan. Het door ons beoogde koffieadres was echter nog gesloten zodat we op een ander locatie onze koffie genuttigd hebben. Op de terugweg werd er weer stevig doorgetrapt .  Nadat we bij het spoor bij Assekt waren overgestoken en een korte klim naar boven hadden gemaakt kwam er wat twee strijd in de ploeg. Op de kruising boven aan werd de groep gesplist en ging een zestal renners rechtdoor en de andere drie linksaf. Ik weet niet hoe het verder met de andern vergaan is maar Roel,, Wiebe en ondergetekende hebben het laatste stuk het tempo nog aardig opgevoerd wat resulteerde in een gemiddelde snelheid van 30, 3 km en een afstand van 105km.
Al met al een goede generale voor as vrijdag 
2025130cookie-checkVervang de