Goedenavond Bello´s, Hopelijk is jullie de snert van vanmiddag goed bekomen. Ik heb helaas een stomme streek uitgehaald die me in ieder geval niet goed is bekomen.
Bij de Spar heb ik netjes mijn helm, handschoenen en bril af-/ cq. uitgedaan en even op het dak van de auto gelegd (je raadt het al!!). De achterklep van de auto open, fiets erin, schoenen gewisseld, auto starten en wegwezen. Lekker op tijd thuis voor familie-activiteiten. Thuis de fiets schoongemaakt en in de garage en alle spullen op de plek. Nog even terug naar de auto want de plek van de helm is nog leeg. Niets meer in de auto te vinden, filmpje terugdraaien en de conclusie is helder.
Aan Magda, mijn ega gemeld dat ze nog even geduld moest hebben met de brunch en terug naar Dieren. Bij de Spar tref ik mijn bril in barrels aan midden op de weg. Helm en handschoenen zijn weg…

Hoeplijk weet de vinder dat de Bello’s elke zondag daar op die plek starten en kent hij een Bello bij wie hij mijn blauwe Bell-helm en zwarte BBB-handschoenen aanbiedt. Ik houd me aanbevolen: 06 50 29 66 50 of een bericht op de Bello-site of een mailtje: J.steegh@rijnijssel.nl.

Mijn dank is bij voorbaat natuurlijk groot.
Tot zondag, groet, Jan.
2026270cookie-checkGoedenav