Zondag, de eerste van de maand september, voor een relatief nieuw lid zoals ik geen uitzondelijke zondag. Net voor half negen (!) kom ik aan bij de SPAR. Daar staat Maarten moederziel alleen al te wachten. We praten wat bij over vakanties en vooral over zijn belevenissen tijndes de GBBT. Rond 8.35u. concluderen we dat de Bello’s wel erg karig vertegenwoordigd zijn. Goed getraind, een hele week rust gehad. Wat belet de collega’s nou tioch om op deze aanlokkelijke dag een mooie rit te maken? Het voorgaande bericht van Pieter maakt alles duidelijk. Zijn we er toch ingetuind (om eens een bekende verslaggever te citeren).   We vertrekken met z’n tweeen en na wat beraadslagingen besluiten we de Zuid-WestVeluwe op te gaan. Net na Loenen een stuk over de hei die prachtig in zijn (tweede) bloei staat door naar Loenen, Eerbeek en Hoenderlo. De weg naar Schaarsbergen leggen we in een moordend tempoo van rond de 38 km/u af. Ik merk dat de hoogtestage Maarten geen windeieren heeft gelegd, hij legt de zweep er aardig over. Via de Koningsweg bereiken we het Rozendaalse veld. Daar nemen we afscheid, Maarten richtingf Rheden en ik richting Velp. Rond 10.30 bereik ik afgepijgerd maar uiterst voldaan de thuishaven. 62,5 km op de teller, bijna 32 km/u gemiddeld. Een mooie dag ligt nog voor ons.  Helaas ben ik er zondag de 9e vanwege mijn beslommeringen met de Bridge to bridge niet aanwezig. Uiteraard de zondag daarna weer wel en ik zal er zijn, keurig om 8.55 u. ……..2026610cookie-checkZondag, de