Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Hij is er weer: de b

Hij is er weer: de beklimmingscalculator (zie onder Alles over GBBT). Enkele jaren geleden heb ik deze ontwikkeld voor de BELLO-website, maar na een aantal wijzigingen was deze verdwenen. In de komende tijd wordt deze calculator (als ik nog even gelegenheid heb) verder uitgebreid met een grafisch hoogteprofiel.
Wil je een speciale klim zien, stuur mij dan een Excelbestand met het profiel van deze klim. In de linker bovenste cel moet een omschrijving van de klim staan (welke klim en van waaruit). Op de volgende rijen dan (per kilometer) in de linker kolom de hoogte en in de tweede kolom (indien van toepassing) de plaatsnaam bij de betreffende kilometer. Ik zal het betreffende bestand dan z.s.m. op de website zetten.
 
2034450cookie-checkHij is er weer: de b