Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Onderwerp: Stuur,

Onderwerp: Stuur, Pro Stealth; oordeel: positief

We hebben nu bijna de hele fiets gehad. Het Pro Stealth stuur wijkt af van de gangbare sturen doordat stuur en stuurpen zijn geïntegreerd en doordat het horizontale deel van het stuur ovaal is uitgevoerd. Met name op die stukken dat je met de handen op het stuur kunt rijden geeft dat een veel lagere druk op de handpalmen; of dat een voordeel is, zal iedereen zelf moeten ervaren maar omdat ik regelmatig alleen fiets ben ik er positief over. Met de handen op de remhandles is er geen verschil met “normale” sturen. Verder ziet het stuur er fraai uit, maar dat is ook weer zeer persoonlijk. Nadeel is natuurlijk dat je naderhand niet een kortere/langere of verstelbare stuurpen kunt monteren en ook de prijs is niet echt een voordeel. Oordeel: het is niet gratis, maar dan heb je ook wat.

2034480cookie-checkOnderwerp: Stuur,