Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Link naar Shimano

Link naar Shimano Service Instructions

Nu we toch met links bezig zijn, de volgende link is een must voor alle eigenaren van Shimano groepen. Zelfs als je niet (graag) sleutelt, zijn alleen de aanwijzingen over hoe je de derailleurs afstelt al de moeite waard om de site te bezoeken en de instructies voor jouw groep te downloaden. De files beginnend met EV geven een Exploded View van het onderdeel (eigenlijk alleen nodig als je van plan bent een onderdeel geheel te demonteren, of als je het gewoon leuk vindt om te weten wat erin zit); de files beginnend met SI bevatten de montage, demontage en afstelinstructies, waaronder ook alle aanhaalmomenten.
http://techdocs.shimano.com/techdocs/index.jsp

 
2034510cookie-checkLink naar Shimano