Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Onderwerp: Zadel, Fi

Onderwerp: Zadel, Fizik Arione; oordeel negatief

Het veelgeroemde Fizik Arione zadel zat standaard gemonteerd op mijn JJ Magic. Echter na zo’n 3.5 jaar en 32000km bleek de kunststofschaal onder het zadeldek overlangs gescheurd te zijn. Omdat het zadel lekker zat en een exemplarische fout aannemelijk leek, het zadel vervangen door hetzelfde model. Dat tweede zadel bleek al na minder dan 2 jaar en 20000km exact hetzelfde euvel te hebben.

Als ik nu 100kg+ zou zijn geweest dan zou het misschien nog acceptabel hebben kunnen zijn, maar dat ben ik niet. Naspeuringen op internet gaven aan dat ook anderen dit euvel hebben geconstateerd. Fizik hult zich sinds augustus van dit jaar in stilzwijgen.

 
2034550cookie-checkOnderwerp: Zadel, Fi