Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

9.05 uur

9.05 uur bij de Spar. Een ding weet ik zeker, Wiebe heeft vannochtend na het naar buiten kijken van zichzelf verloren. Met hem eigenlijk alle afwezige Bello’s. Het is vannochtend alleen maar nat en niet eens koud dus wat is het probleem? ……..In je eentje een leuke route verzinnen. Ik koers richting Loenermark over allerlei bekende wegen. Van de illusie droog en schoon te blijven is vandaag nooit sprake geweest wat het rijden een stuk makkelijker maakt. Het bos is aardig doorweekt en sommige paden met grote plassen. Tevoren inschatten hoe diep een plas is blijft leuk (je moet wat). Via Loenermark richting  A 50 en dan schuin – via de brandtoren – weer terug. Onderweg tel ik (je moet wat) 18 fietsers in wisselende groepjes. Allemaal tegenliggers en onbekenden. Ben vannochtend dus toch niet zo’n uitzondering. Heden maar  geen koffiepauze onderweg. Ook geen gesprekken en wat dies meer zij. Rond 11.30 gewoon koffie thuis nadat zowel de fiets als ik onder de douche zijn geweest. Precies 2 uur effectieve fietstijd en 40 km. Een rustig en kort rondje en toch een tevreden gevoel. Nu nog heel wat zondag te gaan. Heerlijk, vooral na alle nattigheid.
2028170cookie-check9.05 uur