De Pinksterzondag lekker uit rijden geweest met een klein select Bello gezelschap, bestaande uit Ruud (op een fonkelnieuwe witte 2010 Cannondale), Ferry, Pieter, Ton, Rocus, Maarten en ondergetekende. Na het desastreuze afhaken door mij vorige week (er valt gewoon niet te rijden met 1/2 griep in je lijf) ging het gisteren een stuk lekkerder. De route liep globaal door de Voorster Klei naar Deventer, waar we veel te vroeg waren om te gaan zitten dus was er al afgesproken door te rijden naar Laren (achter Harfsen). Daar even gezeten, en toen door naar Lochem, en een beetje kris kras door de Achterhoek (met nog een dreigement om er Doetichem en Elten aan vast te plakken, maar dat was grootspraak), vervolgens uitkomend via Drempt in Doesburg en toen naar huis. Maximale snelheden in de trein liepen liepen op tot 45 kms/h., maar slechts kort. Het zal allemaal een beetje rond de 35 a 37 kms. Uiteindelijk gemiddeld 32 kms/h. oid. De teller gaf 110 kms. aan voor de meeste, en voor Ton uiteindelijk nog meer. Een vlakke rit, er werd redelijk hard gereden, maar niemand sputterde. Maarten veel en overtuigend op kop. Hij zegt klaar te zijn voor Geneve – Nice, als ‘ie nu maar niet te vroeg piekt.  Ruud met een onbehoorlijk mooie fiets en dito schoentjes. Hij is gevraagd om bij de Veluwerijders de A groep uit de wind te gaan zetten, zo erg is het momenteel met hem (of hun). Vorige week moest zelfs Coen er daar af, dat is toch wel opvallend. Allen de groeten en tot een volgende rit. Arne
 
2028580cookie-checkDe Pinkste