Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Wat het ui

Wat het uitstel van de openingsrit en een voorstel voor een alternatief al niet tot gevolg kan hebben.
‘t Was een wat rare zondag waar de ene Bello zich afvroeg wat de andere aan het doen was. Een verslag.
Met de wetenschap van nu had de openingsrit van het raceseizoen natuurlijk gewoon kunnen doorgaan.
Het was niet nat, niet glad, er werd geen zout gestrooid en de kou hadden we kunnen trotseren.
Arne liet weten dat het mailtje over het opschuiven van de openingsrit van 7 naar 14 maart niet (tijdig) door Ton was gelezen.
Derhalve verscheen Ton om 9.00 uur op de racefiets bij de Spar. Hij had het koud en besloot gelijk weer naar huis te fietsen, daarbij deels vergezeld door Arne.
Arne op zijn beurt had het mailtje gemist dat Wiebe aan hem, Coen, Ferry, Rocus en Willem had gestuurd met het voorstel om vanmorgen om 8.30 uur vanaf de Spar naar Eerbeek te vertrekken en deel te nemen aan een door Last Gear georganiseerde ATB-toertocht.
Daarom kwam Arne om 9.00 ( ipv 8.30 ) uur op de ATB bij de Spar, zich afvragend waarom er niemand op de ATB aanwezig was.
Nee, niet meer om 9.00 uur. Wel om 8.30 uur , toen Coen en Wiebe stonden te wachten en zich afvroegen waar Arne en Ferry bleven.
Rocus had laten weten dat hij de voorkeur gaf aan de racefiets en van Willem weten we eigenlijk wel dat hij op het raceseizoen wacht.
Van Ferry weten we inmiddels dat hij na twee keer door de kou naar het werk een derde keer deze week teveel vond en zijn heil binnenshuis heeft gezocht.
En waar waren Arre, Pieter, Roel en Ruud dan? Die hadden al eerder laten weten dat zij vandaag verhinderd waren.
Fred was ook nog van plan de openingsrit bij te wonen maar zijn plannen werden doorkruist met een ziekenhuisopname van zijn vrouw Teuni. Als alles gelopen is zoals verwacht is Teuni, gedotterd en gestent, inmiddels weer thuis. Beterschap Teuni!
Rijck is ook weer boven water en zoekt Bello-gezelschap voor een fietstocht in de Provence in de tweede helft van juni.
Via de seizoenkalender weten we dat Maarten ook uit de winterslaap komt. Openingsrit of niet, hij zal vandaag ongetwijfeld een mooie rit hebben gemaakt.
Coen en Wiebe hebben een mooie tocht gefietst. Na 23 km. liep de route langs het chauffeurscafé en daar fiets je niet zomaar aan voorbij. Maar goed ook, omdat Bert ook aan kwam waaien. Van alles en nog wat werd besproken met dank aan Bert die de koffie voor zijn rekening nam.
Hopelijk zien we vele Bello ‘s volgende week ( Arne is verhinderd ) voor de openingsrit bij de Spar om 9.00 uur met aan de meet …… de jasjes. En het stel is compleet als ook Aart VDB en August zich weer eens laten zien, en misschien zelfs Frank, die nog wacht op de intekening van de rit naar Kleve.
 

2028700cookie-checkWat het ui