Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Grote verw

Grote verwarring vanmorgen. Eerstens was de weersverwachting zodanig slecht dat ik mij gisteren al had onttrokken aan het voorzetje van Fred tot deelname aan de “’ Hel van de Heuvelrug “ georganiseerd door de DTC in Driebergen. Tweedens was dat het er vanmorgen beter uitzag dan verwacht maar de vraag was wel wie tref ik daar dan aan? Want wie had vanmorgen oog voor de notulen van onze club dd. 29 oktober 2008 waarin onder punt 2 ad 12 de afspraak is opgenomen dat in de maanden MEI, JUNI, en JULI om HALF NEGEN wordt gestart. Dus is dat vanmorgen, 2 AUGUSTUS weer NEGEN uur. Nou ja, alles bij elkaar bracht mij ertoe om lekker uit te slapen. En dat bleek, gelet op de gestaag vallende regen later tijdens een boswandeling van Pia en mij, geen slechte keus. Komende week wordt het mooi weer en haal ik de gemiste kilometers wel in. Zonder het aangename gezelschap van andere Bello ‘s en zonder koffie met appelgebak, dat wel natuurlijk, maar dan weet ik zeker dat ik alleen ga fietsen. Ik ben benieuwd of er nog Bello ’s het hebben aangedurfd vanmorgen. Wellicht volgt dan een verslag. En voor de Bello ‘s die volgende week zondag fietsen, zoals tijdens de vergadering vorig jaar afgesproken, om NEGEN uur bij de Spar!

2029120cookie-checkGrote verw