Ja, waar zijn die Bello’s allemaal?

Bovengetekende schitterd deze weken door afwezigheid. Bij het lezen van de goede berichten op de site kriebelt het bij mij natuurlijk ook. Hoe ga ik die mannen straks bijblijven? Toch wel af en toe op de fiets kruipen.

Zondag 5 april kwam ik een grote groep enthousiaste Bello’s tegen op de Arnhemsestraatweg in Rheden! Ik vertrok daar huist voor de tweede keer richting Boekelo; de eerste keer zonder bidons. Zo kon ik het familiebezoek combineren met een training en dus niet aanhaken richting Blauwe Kamer. Ik kon continu de kop houden over de prachtige wegen via Steenderen, Vorden, ingewikkeld binnendoor naar Borculo, Neede, Haaksbergen, Boekelo. Enkele reis, dien ik waarheidsgetrouw te melden.

Dit paaswekend veel bezoek gehad thuis. Vandaag 2e Paasdag kon de rem er weer vanaf. Training Coen gevolgd, echter minder dan 100 km, namelijk gedurende ruim 2,5 uur. Posbank, Emmapyramide en Zypenberg, Rozenhoek en Snippendaelseweg verschillende keren geslecht. De prestatie laat zich het best schetsen als een kromme van Gauss: de eerste klimmetjes onwennig en nog niet op temperatuur, vervolgens de klimmen waarbij je weer weet hoe het moet voelen en vervolgens de beklimmingen waarbij je jammerlijk wordt ingehaald en je benen dienst weigeren. Koffie en taart na afloop thuis, zonder goede koerspraat, maar met veel kinderpret aan tafel.

Komend weekend? Vieren we de communie van Luuk: zeker feest. Echter ik ben weer niet van de Bello-partij.
2029410cookie-checkJa, waar z