Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Ga ik zond

Ga ik zondag naar de Spar of ga ik de Hanzetocht te Zutphen fietsen? Dilemma. Ik wil graag weer eens klimmen, zo vlak voor mijn week in de bergen. Toch maar naar de Spar getogen. Misschien dat Bello,…….?  Bello beslist een rit op het vlakke. Net als vorige week. En de Veluwerijders op woensdag, en mijn ritten naar Nijmgegen vv.
Met goede moed vertrokken naar de Blauwe kamer. Eerst de lange juffer (veelbelovend) Dan toch naar beneden naar Ellecom.
" Vlak" naar de Steeg. Rozenbosch in? Nee, rechtdoor! Een impuls, een autonome reactie, ik stuur zowaar naar rechts, richting de Lappendeken en zeg Willem dat ik naar de Posbank ga. Ineens ben ik alleen en ben ik aan het klimmen. De Posbank op, de Zijpenberg op, ,…. en nog een keer en nog een keer en nog een keer,………
Het verslag lezend begrijp ik de ontzetting. " Kom dan niet naar de Spar, maar ga alleen trainen", zo werd me vandaag ingefluisterd, op de fiets komend uit Nijmegen. Heb ik toch helemaal niet bij stil gestaan. En ja, je hebt helemaal gelijk, sorry. Ik meld me wel weer bij de Spar als ik geen andere overwegingen heb. 
Maarrr, ik heb wel fijn gefietst. Vele beklimmingen en ruim 100 km. Met een gemiddelde dat tevreden stelt.
Tot bij de,………..

2029430cookie-checkGa ik zond