Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Leuk dat v

Leuk dat verslag van Arne, maar hedenmorgen met -5 alleen bij de Spar, mag aannemen dat de schaats fanatici toen nog niet op de schaats stonden, maar waar wel??? Ben maar in de hoop dat de B ploeg wel aanwezig zou zijn doorgereden naar Meeuwis in de veronderstelling dat die om 9.30 uur starten. Helaas ook hier niemand en na het Soerense Zand heen en terug gereden hebben maar terug gekeerd. Het was te glad om in mijn eentje het bos in te duiken, bij een val en zonder medestrijders vond ik het iets te link. Ik hoop dat alle schaatsfreaks vandaag genoten hebben, vanmiddag maar een lange wandeling in het wonderschone bos gemaakt. Volgende week gewoon allemaal!!! weer komen, met zovelen zijn we de laatste keren niet!!!
2029560cookie-checkLeuk dat v