Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Geachte Be

Geachte Bello’s, Maarten van Lange (bouwjaar 1962) heeft de 15 kms. van de klassieke Posbankloop afgelopen zondag afgelegd in bruto 1 uur 8 minuten en 37 seconden, en netto in 1 uur 7 minuten en 43 seconden ! Daarmee bereikte hij een 28ste plaats in de categorie tot 45 jaar, hoewel hij volgens mij minimaal 46 jaar moet zijn. Arne Heineman (bouwjaar 1958) heeft dezelfde afstand afgelegd in bruto 1 uur 18 minuten en 59 seconden en netto in 1 uur 18 minuten en 37 seconden. Daar mag, zo je wilt, nog 3 minuten op in mindering gebracht worden om onderaan de Posbank zijn rechterschoen uit te doen, daarna zijn sok, vervolgens een blaar af te plakken, en daarna weer verder te rennen. Het leverde hem een 48ste plaats op in de categorie 50 – 55 jaar. Hoe het ook zij, het was leuk, hoewel we graag wat andere Bello’s op of langs het parcours hadden willen zien. Misschien hebben we ze niet opgemerkt ? De spierpijn, die er toch wel even was, is weer weg, het duurt weer een jaar voordat we dit (mogelijk) weer doen, het is ronduit slecht voor je knieen, 15 kms. asfalt !, maar wel een kick om op je basisconditie dit parcours uit te rennen zonder er verder voor te trainen. Volgend jaar ga ik wel zorgen dat ik minimaal een paar kilometer op mijn nieuwe schoenen heb gelopen voordat de race aanvangt. Vragen aan de groep: 1. Wanneer gaan de wegfietsen in het vet en komen de ATB’s er uit ? M.a.w. wanneer is de (weg-)seizoensafsluiter geplanned ? 2. Voorts: Ik ben gaarne bereid ons huis open te stellen voor een najaartreffen, met als gedachte, de Bello’s kopen zelf alles in om een mooie maaltijd met elkaar te bereiden bij ons in de keuken en we eten en drinken die op de deel op. Niet omdat ik niet wil koken voor jullie, maar omdat het me veel leuker lijkt als we er allemaal bij betrokken zijn om er een leuke avond van te maken. En we daar een gezamenlijke ‘start tot finish’ act van maken. Ik heb nog geen datum in gedachte, eerst maar eens horen wat de baas, Wiebe dus, er van vindt ? Met groet aan jullie allen. Arne
2029820cookie-checkGeachte Be