Arre niet, Maarten niet, Pieter niet, de vraag is wie er wel is komende zondagmorgen. Ik heb natuurlijk weinig recht van spreken want zelf schitterde ik de afgelopen 3 zondagen ook door afwezigheid. Met o.a. als excuus de MH2D vorig weekend. Vrijdag met Pia afgereisd naar Zuid-Limburg, lekker hotelletje, mooie wandeling, vrijdagavond lekker eten in Vue de Montagnes in Valkenburg en zaterdag In den Roden Leeuw in Wittem en tussendoor fietsen. Zaterdag 120 km. op de race en, leve de start van het ATB seizoen, zondag 50 km. op de mountainbike. Prachtig weer, een schitterende Voerstreek op zaterdag en op zondag werd de behendigheid getest op een deels griezelig steile, uitgesleten en van brokken puin en steenslag voorziene ATB-route. Prachtig! Genieten! Hoop zondag aanwezig te zijn voor een mooi ritje in onze eigen omgeving in gezelschap van de Bello ’s die zich niet hebben geëxcuseerd
2029830cookie-checkArre niet,