Zondag 21 september j.l. Kort berichtje: We hebben ‘Bello (Deep South) Belgie’ meegenomen, en treffen bij de Spar aan Coen, Ferry, Maarten, Willem, broer Erik Heineman (pro-team Limburg op zijn fiets geschilderd ?) en ondergetekende. Om tegemoed te komen aan de % honger van de zuideling wordt er kris-kras over Veluwezoom redelijk hard gereden naar de uitgang bij Schaarbergen, we zijn daar dermate vroeg dat er een rondje Hoge Veluwe via Otterlo volgt (voor de kopgroep van 4 man snelheden ver boven de 40 km/uur; Willem en ik nemen de laatste kms. voor Otterlo wat rustiger fietsend de week door), waarna de koffiestop volgt in Hoenderloo. Coen koerst vanweg andere verplichtingen gelijk door naar huis. Wij vervolgen met z’n vijven onze weg weer naar huis, maar dan wel met een lusje via de Woeste Hoeve, en net over de A50 brug slaan de Heinemannen af naar rechts en rijden de overige 3 Bello’s door naar Loenen – > Dieren. Wij pakken nog even wat % in het VZ park en meren rond 13 uur voldaan af in De Steeg na een kleine 90 km. Heerlijke rit, de verschillen tussen de ultra fitte en de iets minder getalenteerden zijn momenteel vrij groot, maar tot het instellen van een derde categorie Bello’s hoeft het waarschijnlijk nog niet te komen. Met vriendelijke groet, Arne. p.s. Maarten loopt a.s. zondag de Posbankloop (waarschijnlijk de 15 km. in krap een uur ?) en wellicht ben ik ook afwezig bij het fietsen vanwege deze ‘event’. NM sponsort het namelijk. Hou er met je koers a.s. zondag wel rekening mee dat niet alles begaanbaar is in het park vanwege deze grote loop wedstrijd.
2029840cookie-checkZondag 21