Vandaag een week na moederdag, toen met slechts 4 man, dan denk je onwillekeurig we zullen vandaag wel met velen zijn en ja hoor: vandaag 5 man sterk: Roel, Maarten, Ferry, Ton en ikzelf. Dmocratisch werd besloten via Deventer naar Lochem te fietsen, eerst maar wind tegen, om na de koffie de wind in de rug te hebben. Met onze krachtpatser Roel en ikzelf in het begin op kop, moest ik het al redelijk snel overlaten aan Maarten, maar ere wie ere toekomt, deze 2 heren waren vervolgens haast niet meer van kop af te krijgen. Met steeds rond de 30/32 tegen de wind in gingen we al snel via Hall naar Voorst en hier gingen we met het pontje naar Gorssel, dus Deventer lieten we voor wat het was en via een prachtig landschap ging het via Harfsen op weg naar Laren. Uiteraard werd er regelmatig even afgetast wie de sterkste benen had, maar de beide kopmannen boden veel verzet. Bij ons vaste koffie adres in Laren gingen we bij het tweede kop koffie maar naar binnen, echt terrasweer was het nog niet. Na de koffie ging het naar Lochem, lekker voor de wind naar Vorden en met tegen de 40 en soms er boven ging het snel naar Vorden, dat kunnen we wel aan Ferry overlaten! Via Baak naar Steenderen en zo ben je in een mum van tijd alweer in Doesburg en met ruim 80 km en een gemiddelde van circa 29 was het weer een wel bestede zondag ochtend.
2030090cookie-checkVandaag ee