Ik had even het idee vanmorgen alleen te staan bij de Spar, vanwege al die stoere mannen die gisteren toch maar even 135 km zijn gaan fietsen. Een afstand waar ik nog niet aan toe ben. Maar ziedaar: Arre verschijnt en warempel even later ook Arne. Natuurlijk volgt dan eerst kort overleg waar we heen zullen gaan. De buienradar laat maar één optie: naar het westen. Dus gaan we voor Kootwijk en het Hilletje (heet die uitspanning echt zo?). Arne zet er meteen de vaart in en in een mum zijn we in Loenen, verder naar de Woeste Hoeve, Beekbergen, Uchelen. Nog een traditioneel heftig sprintje voor we Kootwijk bereiken en dan aan de appeltaart. Na de door Arne meegebrachte folders van de Trek Madone te hebben bestudeerd, gaan we verder met 35 à 40 op de teller naar Harskamp, Otterlo, steken de A50 over en doen, echt waar, nog een extra lus door de Veluwezoom. Arre wil namelijk de 100 km overschrijden, en wij zijn natuurlijk solidair. Op het laatst nog een paar spatjes regen, maar gelukkig niet genoeg om de fiets te hoeven poetsen.
2030170cookie-checkIk had eve