Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Vanochtend

Vanochtend hebben tien Bellonisten, Bouke, Aart, Wiebe, Ton, Rocus, Ferry, Pieter, Fred,Coen en Frank, de omgeving van Berg en Dal en Kleve doorkruist, een mooie tocht langs de Heiliglandstichting, het Afrikamuseum en de Sionshof via Groesbeek, klein America ( het noordelijkste puntje van Limburg), Grafwegen en dwars door het Reichwald naar Kleve. Voor het derde jaar hebben we in Café Medici ons te goed hebben gedaan aan kaffee und kuche, (gewoon veul koffie en een onbeschoft groot stuk gebak). Onze mascotte Bello is net als vorig jaar ook nog even aan tafel aangeschoven. Op de terugweg vanwege aankomende regen maar vlot terug naar Berg en Dal, via Kranenburg en de Wylerweg, de langste klim in onze omgeving. Ton vond het overigens nog niet genoeg en is vanuit Berg en Dal naar Dieren gefietst. Wat zal die vlammen in de Amstelgold. Al met al een lekker tochtje waarbij de beentjes voor alles wat dit jaar nog komen gaat alvast flink zijn losgegooid. Frank
2030220cookie-checkVanochtend