Hedenochtend verschijnt bovengetekende aan de Spar, waar het naast nat, ook erg stil is. Maar er komen er beslist meer… Is het wel zondag?… Het is nog aan de vroege kant… Het is toch wel negen uur?… Ja, het is natuurlijk nat… Er komt nog wel een Bello… Beetje aan de late kant nu… Rijden maar. Ik overleg een Rondje Veluwe Zoom en als het zodalijk droog is misschien wel Hoge Veluwe er bij. Via Eerbeek en Loenen naar de Loenermark. Wat is het rustig, wat is het mooi. Bij de A50 richting Woeste Hoeve en daar via de Woeste Hoefweg naar Hoenderlo. Geen andere weggebruikers; als je goed kijkt is het echt misschien wel minder gaan regenen. Door naar Otterlo en vervolgens afslaan richting Schaarsberger. Rechtdoor, A50 over en via brandtoren en Posbank naar huis. Met 73 km een lekker tochtje, met hier en daar en drup.
2030240cookie-checkHedenochte