Beste Belloleden, Ballotage afgegleden!! Dit feit vormt de kern van deze tekstbijdrage. Maar als eerste: De storm is doorstaan. Eerst is de storm van het onplezierige nieuws over Roel doorstaan. Gelukkig ontvingen we aan het diner op vrijdagavond al en telefoontje van Roel. Daarnaast hebben we ook de storm van gisteren doorstaan. We zijn niet ingesloten door het water, maar wel op diverse plaatsen verjaagd door het hoge water. Roel we hebben je gemist! De dag verliep anarchistisch rommelig. Typisch Bell zegt een ieder natuurlijk. Hoe kon het toch zo goed gaan in de Pyrenee├źn vroeg Rijck zich gisteren af. Mijn antwoord aan hem: “Simpel, dat kwam door de wijze vaderlijke toespraak van Roel, na de eerste dag. Na het anarchisme liep het verder gisterenavond na het diner in de zitkamer van het Pieter’s appartement nog veel verder uit de hand. Met een gastfietser in ons midden kwam het natuurlijk op het onderwerp van de zorgvuldige ballotage voor het Bellolidmaatschap. En daarna zomaar uit het niets maakte, toch niet de eerste de beste Bello, de heer V uit Dieren, gewag van de maneuvre van Maarten om de jaarvergadering bij hem thuis uit te nodigen.En waar vorig jaar zijn uitnodiging uit zuiver gastvrijheid overwegingen was ingegeven gebeurde nu dit: In een splitsecond werd deze uitgestoken hand aanvaard en werd er openbaar een deal gesloten. Ondanks dat ondergetekende de vergadering direct heeft gewezen op het achterkamertjes gehalte van deze laaghartige zwendel, kwam niemand van de aanwezigen in opstand. Slechts Rijck kan worden uitgesloten van deze laakbare houding omdat hij al diep lag te slapen. Dat er na deze deal nog buiten de anwezigheid van de overige Bellolden, en dus op ondemocratische wijze verenigingsbesluiten werden genomen over mogelijke herhalingen van het bezoek aan Schier wil ik hier slechts terzijde vemelden. Maar Bello let op uw zaak! U bent gewaarschud; u heeft het niet niet geweten!! Hoeveel vereniignen zijn niet ten onder gegaan aan ht verwaarlozen van hun ballotage regels! Na een zeer geslaagd winderig weekend op Schier weet ik dat ik blijvend zal moeten leven met en grote deuk in mijn beeld van de club. Graag tot een volgende keer beste vrienden. En Roel houd s.v.p. de ontwikkelingen in het oog maar bovenal, beterschap. Ik zie je graag weer een keer bij de Spar, al is het maar in het begin in de rol van hekkesluiter.
2030280cookie-checkBeste Bell