Uit de Escargohoek wil ik aan het eind van dit, voor velen ons sportieve jaar een paar regels toevoegen. Met de beste wensen voor het nieuwe jaar wil ik beginnen. Zo weinig mogelijk ongelukken en pech wens ik (en ook Gomi) ieder toe. Of nee geen enkel ongeluk en veel gezondheid komend jaar. Afgelopen jaar was het met de gezondheid & ongelukken voor verschillende van onze teamgenoten niet goed gesteld. Uiteindelijk begint een ieder weer bij de berg op te klimmen. (volhouden en een paar tandjes terugschakelen) Een paar sterke puntjes dit jaar die me te binnen schieten zijn: . een goed verlopen Pyreneeen tocht (met een heel mooi dvd verslag van Rijck) . een eveneens goed ging het met de tocht naar Zwitserland Maar wel wat nat (B groep) . een tocht Rheden-Ronda waaraan ik met Veluwe Rijders aan mee deed, was een belevenis. . het uitreiken van de nieuwste Bello shirtjes en verder de talloze race en ATB tochten dichtbij en verder af. Onze Bello site is de bindende kracht tussen alle sportievelingen, waarbij ik ook nog even verwijs naar de sub sub groep Bosuilen. Helaas heeft die groep zich via het internet m.i. nog niet gemanifesteerd. 1988 – 2008; dit is een jubileum jaar. Vooruitlopend op vele festiviteiten rondom dit gebeuren, kan ik wel zeggen dat dit voor mij een bijzonder goede en gezondhoudende club is. (hoewel geen garantie tegen alles; zoals 2007 ons deed blijken) Nogmaals veel geluk en gezondheid Bouke
2030370cookie-checkUit de E