Op deze heerlijke avond zonder verdere bedoelingen of verplichtingen even Bello bezoeken. Je weet het niet,… waarschijnlijk weinig nieuws en/of belangstelling op de site. Geeft het rode-zondag-bezoekers-balkje toch zo’n 14 gasten aan die het niet kunnen laten ‘hun’ site te bezoeken. Geen fietsnieuws van mij, doch ik kan mijn lol over de mooite van vanmorgen tijdens mijn hardloopronde ook niet onbetuigd laten. Bij het ontbreken van een Spar aan de Valkenbergerweg loop ik alleen. Na weken van een zeer natte rondes, de Koningslaan ten westen van de Carlinahoeve is hier exemplarisch voor, was het vanmorgen tijd de enkels te trainen over de bevroren hobbels en bulten. Ondertussen genietend van behoorlijk onnederlandse gezichten: prachtig licht over en door de berijpte bomen, heerlijke heuvels; de zon weet hoe ons te imponeren. Zwijnen hebben hier en daar het pad weten open te wrikken om eetbaars te vinden (gisteren heb ik daar thuis de bijl voor moeten gebruiken om wat grond voor de kerstboom op te diepen!). Geen mens in het bos, geen Wiebe of Coen voor me, wat een rust. Laat dit even aanhouden, zodat ik daar nog enkele keren van kan genieten. Laat ik Bello ter afsluiting toch maar op deze manier mooie kerstdagen wensen.
2030380cookie-checkOp deze he