Beste Bello fietsers, Gisteren 22 december 2007 is de mooiste ochtend van het jaar geweest! Dikke laag rijp op de bomen, de zon van oranje naar hel wit kleurend, stoere Schotse runderen, de prachtige Noord Hollandse duinen en twee sportieve Bellofietsers midden in dit decor! Dit jaar niet meer, maar volgend jaar kán het wéér zo mooi zijn, begin februari als de BDST wordt verreden vanuit de SPAR in Wijk aan Zee. Kijk allen toch nog eens door de seizoensagenda en meldt u aan. Maar, daarom ben ik niet begonnen aan dit bericht. Nee het is om iets anders. 29 februari gaat de creme de la creme van de MTB’ers naar Schier, in het jubileumjaar van Bello. Mét de complete mobiele wasstraat heb ik het genoegen mee te mogen gaan. Maar ook daarom ben ik niet begonnen aan dit bericht. Nee het is de onduidelijkheid over wat er met het jubileumjaar wordt gedaan. Ik doe graag mee aan een feestelijk tintje op Schier, maar een 20 jarig jubileum dient in mijn ogen te worden gevierd met het liefst ALLE huidige en evt. voormalige leden. Zo kan dus m.i. het jubileum ook niet deze zomer in de Alpen worden gevierd. Het lijkt mij daarom nuttig om plannen te maken voor een brede sportieve Bello bijeenkomst om terug te kijken op de 20 jaar. En als ik dan ongevraagd een suggestie mag doen: is de week waarin gewisseld wordt van MTB naar Race niet een goed moment? Onder de aanname dat Bello de afgelopen 20 jaar veel vreugd heeft opgeleverd vraag ik de Bello nestoren en dito notabelen (okay okay anarchisten, ik weet wel dat we geen voorzitter, geen penningmeester noch hierarchie hebben) een gelegenheid te zoeken voor het maximaal aantal zielen! Graag weer tot ziens, FredvK
2030400cookie-checkBeste Bell