Omdat ik sinds de oprichting van Bello alle rangen doorlopen heb (een omgekeerde carrière) voel ik me een beetje geroepen van deze bijzondere Bello-dag met een record aantal deelnemers een lijstje met namen te geven, opdat iedereen weet met wie u de tocht naar Bakker hebt gefietst. Hierbij wil ik niet nalaten om Roel Simonis namens ons allen, beterschap te wensen. A Frank van Driel 17 jarige neef van Frank Wiebe Veenstra Ruud Romp (ged) Arne Heineman Maarten de Lange Aart v.d. Berg Pieter Moltmaker Ferry Meurders Willem van Arragon Coen Berk Rocus van Oossanen Ton Mulder Bert Prummel (abc) B Meeuwis de Vries Hessel Wijngaard Henny Slooven Gerrit Frijling Bouke Hornstra C Marius Koerselman Ab v.d. Veer Andries v.d. Honing Fred Borgman Deze gezamelijke tocht kan jaarlijks aan het eind van het race seizoen gehouden worden, waarbij we een volgend jaar deze lijst nog langer kunnen maken. Dus reserveer hiervoor volgend jaar het weekend met de wintertijd maar weer! met vr. gr. Bouke
2030530cookie-checkOmdat ik s