Beste Belloleden, In afdeling West is inmiddels het winter ATB-seizoen ingetreden. Rijck en ik doorkruisen al weer twee zaterdagen de duinen en het strand boven het Noordzeekanaal. Na thuis enige tijd verstoken te zijn geweest van internet, lees ik zojuist in het verslag van de jaarvergadering dat jullie mij gevraagd hebben om een schriftelijke cursus WaaierRijden. Ik kan mij dat verzoek absoluut niet herinneren! Verder weten we toch hoe het gaat met schriftelijke cursussen. Bovendien, ik vind het een ontwijkende verzoek na de uitnodiging om in het westen, in de wind een training te krijgen. Desalniettemin, de theorie zal ik op korte termijn aan de website toevertrouwen en de training volgt dan tijdens de eerst volgende BDBT (Bello Duin en BollenTocht). met vriendelijke groet.
2030570cookie-checkBeste Bell