Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Bellovrien

Bellovrienden, Na 3 weken radiostilte o.i.d. weer een berichtje van mijn kant. Ik ben onder de indruk van de klimcapaciteiten van onze Bello-rijders, er wordt kennelijk nog steeds flink getraind. Met mij gaat het inmiddels weer de goede kant op. Ruim drie weken niet meer sporten is behoorlijk vervelend. De fysiotherapeut constateerde met een paar simpele oefeningen echter dat ik geluk gehad heb en dat het allemaal wel weer goed zou komen. En zie…vandaag heb ik samen met m’n zwager., die bij de Zwaluwen Deventer z’n toerritjes rijdt, de Sallandse heuvelentocht gefietst(105 km + aanloop= 115 km). Met de Holterberg, de Hellendoornseberg, het Sanatorium en het Holland Schwarzwald bij Rijssen zat er genoeg klimwerk in. Ik kon niet krachtig aan het stuur trekken, maar het begin is er weer. Ik had m’n zwager vantevoren gezegd dat na ca 70 km de moeilijke kilometers zouden komen en dat was ook zo. Het klimmen werd moeilijker, maar op het vlakke kon ik de 30+ km/h nog halen. Al met al een gemiddelde van 28,1 km/h op de teller en een beetje stijve schouder, maar een voldaan gevoel en een reden om door de week nog een Posbankrondje te rijden. Misschien ben ik zondag de 3e juni wel weer van de partij. Succes met trainen VDB (zonder doping, nou ja..alleen endorfine)
2030860cookie-checkBellovrien