Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Beste Fell

Beste FellowBelloLeden Omdat iedereen, …. BelloWest heeft niet zozeer iets te melden alswel op te biechten. Vandaag 13 mei Moederdag. 50% van de leden van BW vertoeven in New York, en dus op het tijdstip dat bij de Dierense Spar werd verzameld wellicht nog in diepe slaap. De andere 50% van de leden heeft op Moederdag een moeder bezocht. De aangekondigde regen, de beelden van www.buienradar.nl hebben Teunie en mij doen besluiten gewoon de auto te pakken. Dus naast de opbouw van mijn conditie heeft ook het milieu vandaag geleden onder nog meer CO2. Niet dat ik het een excuus vind, maar over een week gaan mijn benen op stage in Italie; warmte, km’s, Toscaanse heuvels en de Apennijnen moeten bijdragen aan mijn voorbereiding voor de Pyreneeën. En tot slot zal mijn echte geheime wapen natuurlijk zijn: een langdurige privé audiëntie, of gewoon meditatie op het SintPieterplen. Het ga jullie goed en reageer nog wel naar Wiebe op de prachtige PAKLIJST VOOR DE PYRENEEËN. Hartelijke groeten en genietend van voorpret, Fred
2030900cookie-checkBeste Fell