Beste Bellisten, Hieronder vinden jullie de prachtige routes van de tweede Bello Duin en Bollentocht anno 2007 die Aart,Fred, Rijck (hopelijk), Rokus en Wiebe gaan rijden. Voor wie het gebied kent weet hoe mooi het daar is èn dat er geen duin te zien is èn dat er misschien één klein bollenveldje zal zijn. Duinen en Bollen zijn er weer volgend jaar als de zomer niet weer veel te vroeg begint. Graag tot in Klimmen, Fred Bello Duin en Bollentocht 22 april 2007 Groep Aart Start Spar Durgerdam Start Spar Durgerdam Durgerdam Durgerdam Holysloot Holysloot Pontje Pontje Uitdam Uitdam Monnickendam Monnickendam Voorbij M-dam Purmer Voorbij M-dam Purmer (=r.i. Purmerend) (=r.i. Purmerend) Middelie Middelie Oosthuizen Beets Kathoek Avenhorn Oostmijzen Schermerhorn De Rijp De Rijp Spijkerboor koffie Spijkerboor koffie Westknollendam Purmerend Wormer Ilpendam Jisp Fietspad langs kanaal (West Zijde) Ri Neck Halvewege ri Purmerland Twiske Den Ilp Landsmeer Zunderdorp Zunderdorp Ransdorp Ransdorp Durgerdam Durgerdam RS/FvK 21-4-07
2031050cookie-checkBeste Bell