Zondag j.l. was een mooie tocht en de lucht van bronsgroen eikenhout deed me goed, al was het noord Limburg. Ook heb ik genoten van het gemelleerde gezelschap van Club Bello, tijdens mijn eerste volledige tocht met grote bezetting. De snelle mannen aan de taart, in de Deutsche Konditorei, zich lavend aan koffie en steile verhalen. Ik merk een behoorlijke oplettendheid op elkaar en alertheid om elkaar te waarschuwen. Daarnaast goede zin, vrolijkheid en behulpzaamheid aan de start en tevredenheid (en hier en daar frustraties) na de inspanning aan de finish. Kortom, mijn eerste ervaringen met Club Bello geven mij de indruk van een enthousiaste groep mensen, waar ik meer sportieve en aangename uren mee kan beleven. …en daarvan ben ik door Wiebe in die Konditorei tot aspirant-lid benoemd. Arre dank voor de introductie!
2031160cookie-checkZondag j.l