Vanwege de overweldigende belangstelling voor de tourtocht Groesbeek – Kleve zondag 25 maart, doe ik het volgende voorstel tav route en tijden: 9.00.u. Start bij de Heksendans Berg en Dal. (Tivoli) (1.) evt noodstop restaurant “de wolfsberg”. (2.) ca. 10.30.u. Koffie aangekleed in conditorei te Kleve (3.) klimmetje naar tv toren (4.) ca. 12.30.u. Soep in de Heksendans. Afstand 80 km. Optioneel heb ik 2 alternatieve routes; Alt1, direct retour naar Berg en dal, ipv ronde om Reichwald Alt2 , fietspad Duits oorlogskerkhof – grafwegen. (trefpunt tv toren, 4.) Uit de archieven heb ik de volgende notitie kunnen vinden: Tocht 21 maart 2004; (verjaardag Aart B.) dst 66,5 / mxs 64 / tm 2.29.26 / avs 26,6 . Die dag werd door Willem de nieuwe Bello outfit gepresenteerd. Het eerste exemplaar werd door aanwezigen cadeau gedaan aan Aart. Ik hoop jullie allen met goede weeromstandigheden te treffen bij de Heksendans. Groet, Frank Ps. voor nadere info stuur ik wat kaartmateriaal per mail.
2031210cookie-checkVanwege de