Wat is er in hemelsnaam zo leuk aan dat gefiets, zo vragen onze vrouwen met regelmaat. Ze snappen het niet en zullen het natuurlijk ook nooit snappen. En dat is goed zo en moet ook vooral zo blijven. Niettemin, de bijdrage van Arre over zijn fietstocht met Roel in de stromende regen op 11 feb 07 wekt ook bij mijzelve wel enige twijfel. Temeer, omdat de situatie in WESTnederland op zaterdag 10 feb 07 een geheel andere was: droog weer, een beetje -maar lekker – winterkoud, prachtige en goed begaanbare paden en hellingen, waarover de heren van Kuik en Schlingemann urenlang, werkelijk geheel alleen, naar hartelust hebben gecrosst. En daarna koffie met ook zeer goede appeltaart in Johanna’s hof, een uitspanning in de duinen die er al 300 jaar fraai, statig maar toch gezellig bij ligt. Geen wondfer dat wij wel eens denken: wat zou het leuk zijn als zo heel onverwacht en onaangekondigd om 9 uur bij de Spar in W.z.Z, een of meer Oostbellosi zouden verschijnen, ook als ze daartoe niet zouden zijn verleid door een lunch afterwards. Net zo onverwacht als ook de Westerlingen wel eens af en toe bij de Spar in D. op komen dagen… Hoe ver is de integratie tussen O en W voortgeschreden om dat ooit te mogen verwachten…
2031280cookie-checkWat is er