Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

heren,

heren, de start van het nieuwe wegseizoen ( 1 maart as.) begint weer te naderen. Vandaar is Bello afd.Zuid zijn winterslaap aan het afbouwen. Met alle mooie tochten in het verschiet, Amstelgold, Limburgs mooiste, natuurlijk de Pyreneeën en nog meer, maakt eenieder weer aanstalten voor een gedegen voorbereiding. Gedurende afgelopen winterperiode waren voor mij 1 uur spinning per week, met een sauna’tje gecombineerd met een schoonheidsslaapje voldoende. Aangezien ik jullie dit seizoen niet wil verrassen wil ik melden dat ik de intensietijd op ga voeren naar 2 uur spinning (natuurlijk inclusief eerder genoemd activiteiten). Dit om ook de duurconditie weer gaan op te bouwen. Uit de correspondentie kan ik opmaken dat West en Oost niet achter blijven. Maar ieders nivo aan begin van het seizoen blijft mij toch altijd verrassen. Desalniettemin wil ik jullie uitnodigen om 25 maart weer een tocht te fietsen rondom Groesbeek en Kleve, afstand 80-120 km, afhankelijk van deelname, capaciteiten en het weer. train ze, ik hoor graag inzake jullie deelname, groet, Frank
2031320cookie-checkheren,