Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Aan ‘t ein

Aan ‘t eind van 2006 wil ik nog een verhaaltje toevoegen aan de continuing story van onze Bello club; sub afd. Bello plus. Hoewel ik me versliep (8.30 wakker!) ben ik toch spoorslags naar Laag Soeren gefietst; onderweg handje klap met Roel en Rocus begroet. Bij Meeuwis zijn Hessel en… tot onze vreugde de man die uitgeschakeld leek, maar nog in het oude jaar het omgekeerde liet zien; onze Aart Brethouwer, proficiaart! Ik nodigde het clubje uit om oliebollen te eten als afronding van dit sportieve jaar, dit wordt geaccepteerd; dan maar niet naar Rozendael. De storm van de afgelopen nacht heeft z’n sporen achtergelaten in de bossen, waar hier en daar een beuk is geveld en takken over paden liggen. De nieuw opgegraven sprengkop bij de ijsbaan doen we aan, het grondwater welt met veel Fe2O3 (!) op. De natuur heeft weer eens een grote schoonmaak gehouden in het bos. En wij zijn lekker doorgewaaid. Bij deze wens ik een ieder een sportief en gezond nieuw jaar. Speciaal voor zij die gaan verhuizen (Aart en Hessel) veel sterkte. Fietsgroeten van Gomi en Bouke
2031370cookie-checkAan ‘t ein